PADRAIG OF ROSENAHARLEY ECH 2

Næste pony som skal nævnes i anledning af Avlsforeningens 60-års Jubilæum er ECH 2 i hingste stambogen, Padraig of Rosenaharley e. Doon Paddy u.a. Rosenaharley May Milis/May Boy.

Han blev importeret fra England i 1964 og opnåede kåring i I. kl..

Han er far til 64 afkom, heraf 4 kårede hingste og 24 kårede hopper.

Padraig er far til hingstene Nicholas Stormy Weather CH 6, Maverick CH 10, Maigaardens Paddy ECH 11 og Maigaardens Killian CH 40. De mest benyttede var Paddy og Killian.

Paddy opnåede titlen som Elitehingst ligesom sin far. Han er bl.a. far til hingsten Linå Vesterskovs Cecil CH 34, som blev Europamester i dressur i 1982 og til tre hopper kåret i I. kl. Sky Girl, Gejlvangs Happy og Elitehoppen Hovholmens Maj EC 415.

Rosenaharley Padraig er far til Elitehoppen Majgaardens Cait EC 134, der er kåret i I. kl. samt Pilgaards Camilla, der ligeledes er kåret i I. kl.

Cait er mor til Danmarksmester i Dressur 1989 Lærkens Czardas (e. Rory Ruadh).

Maigaardens Paddy er helbror til Majgaardens Cait.

På konkurrencebanerne har specielt Maigaardens Philippa, der er B-pony i spring og Majgaardens Dunhill, der er A-pony i dressur gjort sig gældende. I hesteklasser er Maigaardens Peacock B-hest i spring.

Jeg beklager kvaliteten af billederne, men det var de bedste jeg kunne finde af Padraig – de taget på Maigaarden i april 1977, hvor han er 17 år gammel.

LGN


Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du dets brug af cookies.