På denne side optages connemaraponyer, som er til salg. Det er gratis for medlemmer at annoncere på listen, mens det koster 50 kr. for ikke-medlemmer pr. halvår. Annoncen forbliver på siden i 6 måneder. Husk at meddele hvis du ønsker annoncen fornyet efter de 6 måneder, eller hvis din pony er solgt.

Hvis du ønsker din pony optaget på salgslisten kan du sende en mail til webmaster@connemarapony.dk med de oplysninger, som du ønsker skal indgå. Send gerne nye, vellignende billeder med.


Kehren’s Laforce Licorice

Født 28/7 2022
Vallak
Forventet cirka 145-146 cm

Lakridsen er en dejlig vallak fra slut juli 2022, som er klar til at finde sit nye hjem.

Han er en utrolig kærlig og venlig pony, som virkelig gerne vil kontakten med mennesker. Han trives bedst med at se nye udfordringer godt an, inden han springer ud i dem, men vil samtidig rigtig gerne please og være med. Han bliver cirka 145-46 cm høj. I skrivende stund er han 139 cm.

Han er efter Nyholts Lacour, som selv har flere flotte resultater under bæltet. Som 3-årig blev han Kåringens Bedste Pony, ligesom han er tildelt guld ved flere lejligheder, er blevet Reserve Champion ved show og har opnået 24 point og en udnævnelse som Skuets Smukkeste Hest ved Kimbrerskuet. Han har også startet op til MB0 for hest, mens han nu er avlshingst og ridepony for en 4-årig. Hans ældste afkom er kun 4 år, og har er allerede flere gode resultater, som Championføl og Reserve Championføl, samt flere 1. præmier.

Hans mor er Skippergårdens Crystal Mandy, som ved kåring opnåede et 8-tal i trav. Hun har også opnået 23 point til show. Lakridsens halvsøster blev Junior Champion og Miss Connemara ved show.

Han er passet med smed og dyrlæge og er vant til daglig håndtering. Han er også vant til andre dyr, børn og maskiner. Han går i løsdrift med tre unghingste og fungerer rigtig godt i flokken. Han er opfostret med kys, kram og kærlighed. Han er N/N for HWSD.

Kontakt Pernille Kehren Bachstein


Annoncen er opdateret 10/4 2024

Nyholts Lacour CH 120 Kilpatrick Boy CH 113 Monaghanstown Boy S 1121 CPS
Kilpatrick Maple 12434 CPS
Enghøjs Lovely Lauren EC 760 Frederiksminde Hazy Marvel CH 68
Enghøjs Queenie EC 293
Skippergårdens Crystal Mandy C 1018 Mannin Bay Cuckoo CH 99 Innellan Kestrel S 108 GBR
Amaryllis Cuckoo 9261 CPS
Lilleskov’s Juvel C 897 Lærkens Callaghan ECH 73
Lilleskov’s Perle C 676

Laheen’s Lucy

Født 11/4 2012
Hoppe
146 cm
Kåret i I.kl. med 8887 78 787 8

Daglig tale Lucy, en meget smuk pony, Lucy sælges udelukkende på baggrund af rytteren, er faldet for aldersgrænsen.

Hos os har Lucy lært at gå til ridning, reddet op til LA i spring med placering og med en fantastisk springteknik og 3 lækre gangarter, og de fleste dressurøvelser kommet på plads i LA. Hun nyder at ride en tur i skoven og ved stranden, hun går gerne i vandet.

Hun har aldrig haft en skade hos os, og er fuld forsikret hos Dansk hesteforsikring uden anmærkning. er passet med alt, vaccine, tandrasp, smed, ormekur.

Let at læsse både i lastbil og trailer. Står stille under kørsel.

Lucy er en Connemara hoppe og kåret til 1. klasse (M1) Hun ville egne sig godt til avl, da hun har en meget fin stamtavle. Hun har haft føl i Irland som 4 års.

Vi søger derfor det perfekte hjem med forældreopbakning og vi forbeholder os retten til at vælge imellem køber og sælges kun til den rettet køber.

Ønsker man pris og mere info skriv gerne  (kun seriøse henvendelser)

Tina Madsen

20845598

Annoncen er opdateret 17/3 2024

Mountain Cascade S 1219 CPS Lærkens Cascade Dawn CH 65 Hazy Dawn CH 45
Lærkens Camille EC 299
Mountain Lady 10584 CPS Village Boy S 927 CPS
Bell View 9272 CPS
Drimcong Sarah 13543 CPS I Love You Melody Idenoir
Equinox Melody
Drimcong Sprat Lady 10334 CPS Abbeyleix Owen S 496 CPS
Sprat Lady 7172 CPS

Connemaraponyer på jagt efter deres fremtidige familier:

3 stk 2 års hingsteplage (på samme billede). Den midterste ”Sammy” sælges til ridning, de 2 andre kun til avl og sport.

  1. Sammy (Glenview Starlight) er efter den berømte springpony Pumkins Pondi. mor class 1 efter Currachmore Cashel. Kodeord: springtalent, cool, nem.  

De 2 til avl og sport: Til venstre:

  1. Carnane Taylor (Bunowen Paddy/Silver Shadow/Frederiksminde Hazy Match), nuværende stg 145 cm, så kan risikere at gå over mål. Fantastisk temperament, god arbejdsetik, gode springevner, masser af type.
  2. Til højre: Langtoftegård Blue Moonlight (Frederiksminde Milton/Langtoftegård Blue Pearl/Sternbergs Larry Jr). Talent til både spring og dressur.

1 års hingsteåring: Langtoftegård Duke. Far Wirthmühle Delaney’s, mor Langtoftegård Rosalie, morfar Sternbergs Larry Jr. Sælges også kun til avl og sport.

2 hopper:

  1. 2 års hoppe Langtoftegård Blue Melody. Far Sternbers Larry Jr/Langtoftegård Blue Meadow/Coosheen Finnegan/Barholts Blue Velvet. Kodeord: Nem, cool, rolig, vil kunne bruges til alt.
  1. 6 års hoppe Langtoftegård Real Magic, 146 cm, kåret i class 1A. Far Sternbergs Marvin, mor Langtoftegård Rosalie, morfar Sternbergs Larry Jr. Drægtig med Wirthmühle Delaneys, termin 17/5-24. Sælges til efteråret uden føl hvis hun får en hingst, eller her til sommer inkl føl hvis hun får et hoppeføl. Magic er let redet og har et stort talent for dressur, samt fine springevner.

Desuden venter vi 2 føl her i hhv april og maj og mindst den ene skal sælges. Så hvis du vil være med fra starten, så sig til.

Far til begge er Wirthmühle Delaney’s, begge mødre er 1.klasses hopper.

Kontakt Annette på avillebaek@hotmail.com eller tlf 2267 9266. Bor 4173 Fjenneslev
https://www.facebook.com/langtoftegaard.dk/

Annoncen er opdateret 17/3 2024


Auriklens Dante Alighieri

Født 7/7 2022
Hingst
Forventet stg. cirka 145-146 cm

Dante, eller Vespa som han hedder herhjemme, er en skøn 2-års hingst, som har hjertet på det helt rette sted. Han har den helt rette fordeling mellem samarbejdsvilje og personlighed.

Han er passet med både smed og dyrlæge, og er vant til børn, andre dyr, maskiner og hvad der ellers hører til daglig håndtering. Han har været med på dyrskue, og er vant til kørsel i trailer. Han er fri for HWSD, og sælges direkte fra avler.

Han er efter Frederiksminde Milton, som kun nåede at få ganske få følårgange i Danmark inden han blev eksporteret til USA. Hans afkom har imidlertid klaret sig godt ved udstilling. Milton er helbror til Cashelbay Kate, som blev Supreme Champion i Clifden i 2022, ligesom han er halvbror til adskillige ponyer i toppen af springsporten.

Hans mor er Capall Anna Livia, som har klaret sig rigtig fint i showringen, og har fået 23 point flere gange. Hun har fem generationer af elitehopper bag sig. Hun er ligeledes halvsøster til Langtoftegård Leandro, som har gået EM i dressur flere gange, samt til flere andre gode ponyer, både i avl og sport.

Vespa vil egne sig fint til stort set ethvert formål, uanset om man gerne ud på konkurrencebanerne eller om man “bare” gerne vil have en ven for livet – vi betragter ham også som muligt hingsteemne. Billederne er fra efter 2023.

Han vil efter planen kunne ses til plageskue i Fredericia d. 20. april 2024. Mor og andre familiemedlemmer kan ses.

Kontakt
Gyrithe Stilling 40122968
Theresa Philipsen 30308596
connemara@auriklen.dk
Auriklen Connemara

Annoncen er opdateret 17/3 2024

Frederiksminde Milton CH 121 Cashelbay Prince I Love You Melody
Coosheen Pheasant
Frederiksminde Mathilda Hazy Dawn
Øxenholm Movie Star
Capall Anna Livia C 1099 Sternbergs Larry Junior CH 105 El Larry II
Snowfly
Bredemadgårds Cilla EC 918  Lærkens Callaghan ECH 73
Hyldens Primula EC 803

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du dets brug af cookies.